ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

CCTV ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ

Σήμερα η βινετοσκόπηση και ζωντανή παρακολούθηση μιας επιχείρησης είναι πλέον απαραίτητη. Τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε την λειτουργία της επιχείρησής σας από όπου και αν βρίσκεστε, με υψηλής ανάλυσης εικόνα και ήχο.

Η interelectronics προσφέρει μία πλήρη σειρά από κάμερες, αναλογικές, ip, AutoDome, HDCVI, AHD, TVI, συσκευές ψηφιακής καταγραφής video, ψηφιακά συστήματα μετάδοσης εικόνας μέσω internet και video analytics σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη.

Δικτυακά συστήματα καμερών που ενσωματώνουν τη διαχείριση video και ελέγχου πρόσβασης, έξυπνα video analytics, και ανίχνευση εισβολής σε μία λύση, θέτουν νέα πρότυπα στην απόδοση έναντι του κόστους. Στα χαρακτηριστικά των συστημάτων μας περιλαμβάνονται, η εξ αποστάσεως παρακολούθηση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, η αυτόματη εύρεση συμβάντων, η κεντρική διαχείριση του συστήματος για εγκληματολογική ανάλυση και πολλά άλλα.

Μια μοναδική λύση ασφαλείας IP η οποία συνδυάζει τη διαχείριση βίντεο, ελέγχου πρόσβασης, ανάλυσης βίντεο, ειδοποιήσεις εισβολής και πολλά άλλα σε μια ενιαία δικτυωμένη πλατφόρμα που μπορεί ο χρήστης να έχει πρόσβαση από οπουδήποτε στον κόσμο, ανά πάσα στιγμή, μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο Web από ηλεκτρονικό υπολογιστή, Tablet και smartphone. Τα δεδομένα από τα υποσυστήματα αυτά συσχετίζονται αυτόματα, παρέχοντας στους χρήστες μια ολοκληρωμένη εικόνα των επιτηρούμενων χώρων.

Η Πρωτοποριακή νέα σειρά προϊόντων της iess χτίστηκε γύρω από την ιδέα ότι η εγκατάσταση και η απόδοση κάθε συστήματος θα πρέπει να είναι προσιτή και εύκολη.

Έχοντας την εμπειρία και τις γνώσεις μπορούμε να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας και απομακρυσμένου ελέγχου, σε κτίρια, οικικά και επαγγελματικά.

 

Αποκτήστε σήμερα ένα σύγχρονο σύστημα παρακολούθησης με ανάλυση FULL HD για τον επαγγελματικό σας χώρο στην καλύτερη τιμή και χωρίς κόστος εγκατάστασης.