Θυροτηλεόραση 2 καλωδίων GOLMAR

θΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ GOLMAR
από την InterElectronics

 Η interelectronics διαθέτει και εγκαθιστά τα ψηφιακά συστήματα θυροτηλεοράσεων δύο καλωδίων της GOLMAR, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν από μια απλή μονοκατοικία μέχρι μεγάλα κτηριακά συγκροτήματα. Η εγκατάσταση μπορεί να γίνει στην υπάρχουσα καλωδίωση, αντικαθιστώντας τα θυροτηλέφωνα ή τα απλά κουδούνια με ένα σύγχρονο σύστημα το οποίο προσφέρει πεντακάθαρη έγχρωμη εικόνα με κρυστάλινο ήχο καθώς επίσης και ένα πλήθος λειτουργιών, όπως φωνητικές πληροφορίες στα Ελληνικά, μέχρι εκτροπή της κλήσης από τη θυροτηλεόραση στο κινητό τηλέφωνο του ενοίκου.

ΝΕΧΑ αλουμίνιο ή INOX δημιουργώντας νέες τάσεις

Καλώς ήρθατε σε μια νέα αντίληψη της μπουτονιέρας. Τα πλευρικά προφίλ κάνουν την μπουτονιέρα πιο ισχυρή, αλλά συγχρόνως δίνουν την αίσθηση ότι είναι μέρος του τοίχου. Απολαύστε την Nexa και κάντε τη δουλειά σας με ευκολία. Από ανοδιωμένο αλουμίνιο 1,8 mm. Μπουτόν από ανοξείδωτο χάλυβα. Η συνδεσμολογία των μηχανισμών γίνεται εύκολα μέσω επίπεδων καλωδίων, χωρίς να χρειάζεται συνδέσεις καλωδίων, με αποτέλεσμα μείωση του χρόνου εγκατάστασης και σταθερή λειτουργία για πάντα. Ρυθμιζόμενη κάμερα με λειτουργία στρέψη - κλίση. Επιπλέον μπορούμε να τοποθετήσουμε μηχανισμό πληκτρολογίου ή accesscontrol για άνοιγμα της πόρτα με κωδικό, με κάρτα ή με ηλεκτρονικό κλειδί.

Screenshot 55

VESTA7

Vesta είναι η νέα σειρά έγχρωμες οθόνες χωρίς ακουστικό από την Golmar :
VESTA 2 με 4.3’’ οθόνη και VESTA 7 με 7’’ οθόνη. Nhea
είναι το νέο θυροτηλέφωνο.
Όλες οι συσκευές λειτουργούν με την τεχνολογία 2 καλωδίων “GB2’’ και εκπληκτικά χαρακτηριστικά. Ο λεπτός σχεδιασμός και το ακρυλικό γυαλί με λευκό φινίρισμα, ταιριάζει με οποιαδήποτε εσωτερική
διακόσμηση. Τα μπουτόν αφής με ακουστική επιβεβαίωση και το πολύγλωσσο γραφικό περιβάλλον, το οποίο περιλαμβάνει και Ελληνικά, διευκολύνει τη χρήση τους. Χάρη στην ευρεία οπτική γωνία οι οθόνες Vesta μπορούν να εγκατασταθούν όσο χαμηλά απαιτείται από τους χρήστες (άτομα με αναπηρική καρέκλα, παιδιά, ...), διατηρώντας την τέλεια ποιότητα εικόνας. Ως επιλογή οι οθόνες διαθέτουν έναν ενισχυτή επαγωγικού βρόχου (ILA), για ανθρώπους με προβλήματα ακοής.

VESTA 7  -  ΑΙΣΘΗΣΗ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Η συμμετρία των γραμμών και ο λεπτός σχεδιασμός της οθόνης δίνει μια άλλη αίσθηση στην ατμόσφαιρα, μια αισθητική διάκριση!
• 7” TFT LCD οθόνη. Full Duplex επικοινωνία.
• Μυστικότητα συνομιλίας, εικόνας και άνοιγμα πόρτας.
• Διαχείριση εξωτερικών συσκευών π.χ. δεύτερη πόρτα.
• Παρακολούθηση μέχρι τέσσερις μπουτονιέρες.
• Λειτουργία μην ενοχλείτε με φωτεινή ένδειξη.
• Είσοδο για κλήση από την είσοδο του διαμερίσματος.
• Διαφορετικοί ήχοι κλήσης ανάλογα από πού προέρχονται (ενδοεπικοινωνία, 2η είσοδο, μπουτόν διαμερίσματος…).
• Ενδοεπικοινωνία μεταξύ των διαμερισμάτων.
• Παρακολούθηση μέχρι τέσσερις εξωτερικές κάμερες.

Screenshot 46